Matematik

Skitse

05. oktober 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der kan hjælpe med opg. 22 og 23
Har ingen anelser om, hvordan jeg skal regne det ud.

Billede vedhæftet

Tænker opg 24&25 er rigtige

:)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2020 af Moderatoren

Hvordan er du kommet frem til 24 og 25?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2020 af AMelev

22. E + C = A

23. D +  B = F

24. OK!

25. Areal af hus = A·F - D·C, så regn lige efter. 


Skriv et svar til: Skitse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.