Matematik
Retningsafledede
14. oktober 2020 af
K22
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hvordan finder jeg den retningsafledede for
1. f(x, y, z) = x^2 * y + z^2, a = (1, 0, 1) r = (1, 1, -1)
2. f(x, y, z) = z * sin(xy), a = (pi/2, 1, 0) r = (-1, 0, 2)
Facitlisten siger, at den 1. skal give -1 og 2. skal give 2, men kan simpelthen ikke komme frem til de resultater.
Svar #1
14. oktober 2020 af peter lind
Skriv et svar til: Retningsafledede
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
