Matematik

Bestemmelse af ligning for linje.

22. oktober 2020 af Mojito101 - Niveau: B-niveau

Hej! 

Hvordan løser jeg den vedlagte opgave? Jeg har skrivet min teori til en løsning, men jeg er meget i tvivl og forstår ikke svaret wordmat kommer med, når jeg prøer at solve den. 

Hjælp modtages med meget åbne arme. 

Hilsen Silje. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2020 af janhaa

linje m:

 y=\frac{x}{3}+b\\ gjennom\,\,P=(6,-4)

-4 = 2 + b

b = -6

y_m=\frac{x}{3}-6


Svar #2
22. oktober 2020 af Mojito101

Jeg forstår det desværre ikke. Hvad betyder "gjennom"?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

#0

Kig nederst https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/geometri/ortogonale-linjer

Håber det hjalp.


Svar #4
22. oktober 2020 af Mojito101

Det gjorde det. Mange tak!


Skriv et svar til: Bestemmelse af ligning for linje.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.