Matematik

Forklaring

27. oktober 2020 af Hamzaal (Slettet) - Niveau: 7. klasse
De tre venner Søren, Jonas og Anne er taget fra Sunds til Haderslev for at se fodbold.
Der er 126 km og de tre kører på scooter og de har en gennemsnitsfart på 28,5 km/t.
Hvor lang tid tager det i timer?
Hvor lang tid tager det i minutter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2020 af PeterValberg

tid = afstand / gennemsnitsfart

\text{tid}=\frac{126\text{ km}}{28,5\text{ km/t}}\approx 4,42\text{ time}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2020 af mathon

           \small 4.42\;\textup{timer} = 4 \;\textup{timer}\;25\;\textup{minutter}\;12\;\textup{sekunder}


Skriv et svar til: Forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.