Matematik

hvor meget kan der fylde?

28. oktober 2020 af matHTX2021 - Niveau: B-niveau

se vedhæftning. mht. opg c)

Jeg tænker. Volumet af boksen - (Arealet mellem to kurver (f(x) og f(x)=0.75), * med akvariets bredde dvs 10) - (rektanglet hvor 0.75* 4.315850716 (som er afstanden fra A til D) * 10)

Sig til hvis jeg tænker rigtigt tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2020 af ringstedLC

c)

\begin{align*} V_{Akv.} &= V_{Boks}-V_{Tunnel} \\ &=b\cdot l\cdot h-10\cdot \int_{x_A}^{x_D}\!f(x)\,\mathrm{d}x=\;?\,\text{m}^3 \end{align*}


Skriv et svar til: hvor meget kan der fylde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.