Fysik

Fysik opgaver

31. oktober 2020 af Skuls - Niveau: B-niveau
Nogle af jer som kan hjælpe mig med opgaverne? Forstår ikke rigtig hvad man skal gøre.

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2020 af mathon

        \small \small \begin{array}{lllll} a.\\& \begin{array}{lllll} p(h)=1015.9\cdot 0.882196^h&p\textup{ m\aa les i }hPa&h\textup{ m\aa les i }km \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2020 af ringstedLC

a) Pga. antagelsen kan du lave eksponentiel regression på data, hvor:

\begin{align*} p(h) &= b\cdot a^h \end{align*}

b) Sammenlign.

c) Beregn p(8800).

d) Brug halveringskonstansten.

e) Da:

\begin{align*} \frac{1}{4} &= \frac{1}{2}\cdot \frac{1}{2}=\left ( \frac{1}{2} \right )^{\!2} \end{align*} 

bruges kvadratet på halveringskonstanten.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll} \textup{Halveringsh\o jdem:}&H_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}{\ln(0.882196)}\\\\& p(h+n\cdot H_{\frac{1}{2}})=\left ( \frac{1}{2} \right )^n\cdot p(h) \end{array}


Skriv et svar til: Fysik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.