Matematik

Matematik opgave

02. november 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

hej, er der nogen der kan hjælpe med disse opgaverP


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2020 af Anders521

#0 

Indsæt gradtallet i den 1. formel og beregn resultatet med 4 decimaler. Resutatet er vinklen målt i radianer.      Indsæt radiantallet i den 2. formel og beregn resutatet med 2 decimaler. Resutatet er vinklen målt i grader.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2020 af Jiraiya

I opgave 1 sætter du gradtallene ind på v's plads i den øverste formel.

Ved v = 45*

x = \frac{45}{360}*2pi = 0,79 radianer

I opgave 2 sætter du radiantal ind på x plads i den nederste formel.

Ved x = 1

v = \frac{1}{2pi}*360 = 57,3 grader

Prøv at tage den herfra.


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.