Matematik

Andengrads polynomium

03. november 2020 af 1234skoleelev - Niveau: B-niveau

Hejsa 

Jeg har en funktion som hedder g(x)= x^2-7x+12'

Jeg skal finde rødderne, hvor jeg dermed skal finde diskriminanten. Kan bare ikke idencificere a,b,c 

Ved at b=7 og c=12, men hvad er a?

Håber der er nogen der kan hjælpe 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2020 af peter lind

a = 1, b = -7, c= 12


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2020 af mathon

                \small \small \begin{array}{llllll} \textup{omskriv til}\\ \textup{standardformlen:}&g(x)=a\cdot x^2+b\cdot x+c\\\\& g(x)=1\cdot x^2+(-7)\cdot x+12\\\\& \begin{array}{ll} a=1\\ b=-7 \\ c=12\\\\d= \end{array} \end{array}


Svar #3
03. november 2020 af 1234skoleelev

Tusind tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Andengrads polynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.