Matematik

Bestemmelse af f(x)??????

05. november 2020 af jakobjensen10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan ikke forstå denne her opgave, er der mulighed for at I måske ville hjælpe? Da jeg har selv meget svært ved matematik desværre:-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2020 af mathon

I hvert tilfælde differentierer du funktionen.
Dernæst beregner du f '(x) og f '(4).


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2020 af mathon

      \small \small \begin{array}{lllll} a)\\& \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)=-4\\\\ f{\, }'(\left \{ 0,4 \right \})=-4\end{array}\\\\ b)\\& \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)=1+2x\\\\ f{\, }'(\left \{ 0,4 \right \})=\left \{ 1+2\cdot 0,1+2\cdot 4\right \}=\left \{ 1,9 \right \}\\\\ \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2020 af mathon

     \small \small \small \begin{array}{lllll} c)\\& \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)=?\\\\ f{\, }'(\left \{ 0,4 \right \})=?\end{array}\\\\ d)\\& \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)?\\\\ f{\, }'(\left \{ 0,4 \right \})=?\\\\ \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: Bestemmelse af f(x)??????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.