Matematik

Integralregning

09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har endnu en opgave omhandlende integralregning, som jeg ikke ved, hvordan den skal løses... hvordan skal denne løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. november 2020 af mathon

              \small \begin{array}{lllll}a)\\& \begin{array}{lllll}& \textup{solve}\left ( 211.4885-10.4801\cdot \left ( e^{0.0329x}+e^{-0.0329x} \right ) =0,x\right ) \\\\& x=\left\{\begin{matrix} -91.25\\91.25 \end{matrix}\right.\\ \textup{Buebredde}\\ \textup{i jordniveau:}&b=91.25-(-91.25)=182.50 \end{array}\\\\\\ b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Define}\; f(x)=211.4885-20.9602\cdot \cosh(0.0239x)\\\\ \textup{Define}\;g(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(f(x))\\\\ \textup{Buel\ae ngde:}\;\;\;\;l=\int_{-91.25}^{91.25}\sqrt{1+g^{\, 2}(x)}\,\mathrm{d}x \end{array} \end{array}

          


Svar #3
09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet)

Og dette er ved brug af Ti N-spire? 
 


Svar #4
09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet)

Mange tak.


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. november 2020 af peter lind

 a) løs ligningen f(x) = 0. Resultatet er de to skæringspunkter med x-aksen

b) se https://da.wikipedia.org/wiki/Kurvel%C3%A6ngde


Svar #6
09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.