Matematik

Hjælp - TI-Nspire

12. november 2020 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Hvis man har lavet et vindue og valgt at det skal være vinduet for (fx) grafer, men vil lave vinduet om til (fx) notefunktionen, hvordan gør man det, uden at skulle evt slette siden for at lave den på ny?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2020 af jamenhalløjsa

Ude i siden på Nspire, kan du vælge forskellige værktøjer. Bl.a. at se de forskellige tegn, hvor man kan klikke på dem og bruge dem, eller se grafer-værktøjer. Derude kan man også klikke på noget der ligner to firkanter-ish (to sider oven i hinanden), hvor du så kan se den side du er på i miniudgave. Det er altså der man kan holde overblik over de sider man er inde på. Her kan du højreklikke på den miniatrure side af den side du er finde på, hvor det så kommer frem, at du kan klikke 'ny side'. Denne klikker du så på, hvor en ny side oprettes. Her kan du så højreklikke igen og vælge et notevindue. På denne nye side kan du også definere din graf ved enten at taske f1(x) og se om funktionen kommer frem, eller definere funktionen ved f(x):=f1(x). Derved burde du så kunne arbejde med din graf i noter.

Håber det giver bare en smule mening, men det er lidt svært at forklare:)

Hvis det ikke giver mening, så prøv evt at søg på youtube, hvor du visuelt kan se hvordan de åbner de forskellige vinduer og arbejder i dem.


Skriv et svar til: Hjælp - TI-Nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.