Matematik

Funktioner af 2 variabler

12. november 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau

En som vil tjekke nedstående og hjælpe med at forklare hvordan jeg laver opg 4 tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2020 af peter lind

Opgave 4: Du indsætter bare x=3 så får du ligningen 32-3*y+1 = 4 og løser den.Tilsvarende for den anden


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2020 af Anders521

#0 

Opg. 1) Skrivelsen giver ingen mening. Der står "Bestem (0,3) f(02 - 3·3 + 1..." og "f(2,2)= 22= ..." Det er sjusk. Det bør rettes til  "Vi bestemmer følgende funktionsværdier f(0,3) og f(2,2,);  vi har først, at f(0,3) = ..." eller noget lign.. Dog er svarerne begge rigtige.

Opg. 2) Igen går det galt med skrivelsen. Der står bl.a. "går grafen for f..."Hvad vil det sige? Du har selvfølgelig skrevet opgaveteksten af, men læseren skal da ikke afgøre om grafen for f går gennem punktet (4,1,14), det skal DU. I øvrigt mangler du parenteser omkring triplet 4,1,14. Du kommer med udregningen 

                                                                 42 -3·1 +1 = 14 

og hvad så? Du laver gerne en konklusion for punktet (-1,1,-1), men ikke for den første punkt.

Opg. 3) Her er der ikke givet en besvarelse.

Opg. 4) Til denne opgave skal du løse ligningen f(3,y) = 4 mht. 4 og f(x,-2) = 7 mht. x.


Svar #4
13. november 2020 af Elninoo

Takker - Anders. Plejer oftest bare at skrive hurtigt ift til disse opgaver da jeg selv ved hvad der menes. Men tak til begge to 


Skriv et svar til: Funktioner af 2 variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.