Matematik

Hjælp til at komme i gang med en graf

14. november 2020 af KristinaAndersen66 - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har fået følgende opgave:

På grund af tidevandet varierer vanddybden i en havn. I et bestemt døgn er vanddybden f(t), målt i meter, bestemt ved

f(t)=7,1+4,8*sin(0,5lt-1,3) , 0 mindre eller lig med t mindre eller lig med 24

hvor t angiver antallet at timer efter midnat.

a) Tegn grafen for f

b) Bestem den største vanddybde

Jeg er lige helt lost i hvordan jeg kommer i gang. Mon én af jer kan hjælpe?

Mvh Kristina


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2020 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} f_{maks.}(t) &= 7.1+4.8\cdot \sin_{maks.}(t)\;,\;0\leq t\leq 24 \\ \sin_{maks.}(t) &= 1\Rightarrow f_{maks.}(t)= \;?\end{align*}


Svar #2
14. november 2020 af KristinaAndersen66

Tak :-)


Skriv et svar til: Hjælp til at komme i gang med en graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.