Matematik

Differentialregning

14. november 2020 af Privatms - Niveau: A-niveau
Hej jeg har løst opgave a og b, men jeg Ved ikke hvordan jeg skal løse c.

Billede af opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2020 af mathon

        \small \begin{array}{llllll} c)\\& \begin{array}{llllll} \textup{St\o rst glasareal}\\ \textup{kr\ae ver:}\\& A{\, }'(b)=0 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2020 af mathon

        \small \small \small \begin{array}{llllll} c)\\& \begin{array}{llllll} \textup{St\o rst glasareal}\\ \textup{kr\ae ver:}\\& A{\, }'(b)=0\\\\& -0.018\cdot b^2+12=0\qquad 0<b<28.7\\\\& b=\sqrt{\frac{12}{0.018}} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.