Matematik

En funktion f af to variable har forskriften

15. november 2020 af Saadjama - Niveau: A-niveau

En funktion f af to variable har forskriften f(x,y)= y2 +1.

a) Bestem fx′ (0, 1) og fy′ (0, 1).
b) BestemenligningfortangentplanentilgrafenforfipunktetP(0,1,f(0,1)).


Svar #1
15. november 2020 af Saadjama

nogen der kan hjælpe???


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2020 af Anders521

#0 Hvad hedder funktionen? Er det virkeligt f(x,y) = y2 +1? Gerne indsæt opgaven som et billede, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2020 af mathon

En funktion f af to variable har forskriften f(x,y)= y2 +1.   (hvor blev variablen x af?)


Svar #5
15. november 2020 af Saadjama

hvad med opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. november 2020 af ringstedLC

Du kan da ikke regne med hjælp, når du ikke engang kan gengive opgaven ordentligt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

#0 Du har ikke svaret på spørgsmålet i #2. Den funktion, du har angivet, giver anlednig til at tro, at du har skrevet forkert. Derfor kan du ikke vente svar før du enten har skrevet, at funktionen faktisk er f(x,y) = y2+1, eller skrevet funktionen om.


Skriv et svar til: En funktion f af to variable har forskriften

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.