Matematik

f(x)=3x^2+4x-8

16. november 2020 af MathiasHAAHRL (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogle der kan hjælpe mig med denne funktion som skal differentieres

f(x)3x^2+4x-8

forresten så er emnet integralregning og stamfunktioner

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2020 af janhaa

f ' (x)=6x+4\\ \int (3x^2+4x-8)dx=x^3+2x^2-8x+c


Skriv et svar til: f(x)=3x^2+4x-8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.