Matematik

Differentialregning

19. november 2020 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Jeg har funktionen f(x) = 2x-1. Hvordan bestemmer jeg funktionstilvæksten delta y ud fra x = 1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2020 af peter lind

udregen f(1+h) -f(1)


Svar #2
19. november 2020 af Planteelsker

Hvordan gør man det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2020 af Anders521

#2 Med funktionen f(x) = 2x -1 haves

                                                            Δy = f(1 +h) - f(1)                                                                                                                                                           = 2·(1+h) - (2·1 -1)                                                                                                                                                   = ...,                                                                                                   der gældes, at |h| > 0.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.