Matematik

Differentialligningssystem

26. november 2020 af physique - Niveau: Universitet/Videregående

Hej studieportalen. Jeg sidder her og laver denne opgave (b og c) og er kommet frem til to forskellige systemer og er i tvivl om hvilken en der er den korrekte. Jeg er også begyndt at tvivle om man overhovedet skal dividere med volumnerne da x(t) og y(t) allerede er koncentrationen.

Defibitioner hvis det skulle hjælpe:

R1=volumen for A

R2= volumen for B

v=strømningshastighed

x(t)=salt koncentration i A

y(t)=salt koncentration i B

Vedhæftet fil: stdpthj.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Der mangler oplysning om saltholdigheden af det, der strømmer ind udefra.

Det fremgår af formuleringen, at der er nogle oplysninger, der står før tegningen.


Skriv et svar til: Differentialligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.