Matematik

differentialligning

03. december 2020 af maria2016 - Niveau: A-niveau

Hej nogle som kan give en forklaring på hvordan man løser opgave b og c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2020 af peter lind

se formel 177 side 29 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2020 af janhaa

a) dY/dt = 0,5914

b) 0,5 = 0,5914 - 0,091Y


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2020 af janhaa

c)

\int \frac{dY}{0,5914-0,091Y}=\int dt


Svar #5
04. december 2020 af maria2016

I facit står der at opgave b´s resultat er 1,00 m og ymax = 6,50 m 

C´s resultat er Y(t) = 6,50 - 6,50 * e^-0,091t og t = 16,12 min. Håber i kan hjælpe mig 


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.