Matematik

omdrejninglegeme hjælp!

07. december 2020 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej nogen der kan hjælpe mig

tak på forhånd!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2020 af peter lind

V = ∫πf(x)2*dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2020 af mathon

           \small \begin{array}{lllll} \textup{Glassk\aa lens volumen:}\\& \begin{array}{lllll} V=\pi\cdot \int_{1}^{10}\left (2\sqrt{x-1} \right )^2\,\mathrm{d}x \end{array}\\\\ \textup{Glasmateriales volumen:}\\& V_{glas}=\pi\cdot \int_{0}^{10}\left ( \sqrt{x}+3 \right )^2\,\mathrm{d}x-\pi\cdot \int_{1}^{10}\left ( 2\sqrt{x-1} \right )^2\,\mathrm{d}x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2020 af Capion1

# 0
Julemanden synes, vi skal spare på glasset til fremstilling af skålen. Derfor vil han have skålen med
en opadbøjet bund, som vi kender det fra dåserne til drikkevarer. Han vil lade kurven, med funktionen
y=3\sqrt{1-3x}  beliggende i første kvadrant, bestemme bunden af skålen.
Hvor meget glas vil skålen nu kunne reduceres med?


Skriv et svar til: omdrejninglegeme hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.