Matematik

hjælp

15. december 2020 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

j


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{17}\\& \begin{array}{llllllll} a)\\& \begin{array}{llllllll} 2(x+3)&=&4&\textup{gang ind i parentesen}\\\\ \left ( 2x+6 \right )&=&4&\textup{h\ae v plus-parentesen}\\\\ 2x+6&=&4&\textup{subtraher 6 p\aa \ begge sider}\\\\ 2x+6-6&=&4-6=-2&\textup{divider med 2 p\aa \ begge sider}\\\\ 2x:2&=&-2:2\\\\ x&=&-1 \end{array} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.