Matematik

Isoler x

03. januar 2021 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg isolere x i følgende ligning? 

0=ln(x^2-8)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2021 af PeterValberg

Det er opfyldt, hvis x2 - 8 = 1 idet ln(1) = 0
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. januar 2021 af Planteelsker

Hvor kommer 1 tallet fra i ln(1)

Er det en bestemt formel i formelsamlingen du bruger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2021 af mathon

Der gælder
                        \small \ln(1)=0


Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.