Matematik

Differentialligning

04. januar 2021 af studineM - Niveau: A-niveau

Halløj! Håber der er nogen som kan hjælpe med denne opgave :-) Er ikke helt stiv i spyttet med seperation af variable :/ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2021 af mathon

          \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{llllll} y\, \mathrm{d}y=x\, \mathrm{d}x\\\\ \int y\, \mathrm{d}y=\int x\, \mathrm{d}x\\\\ \ln(\left |y \right |)=\ln(\left |x \right |)+k\\\\ \left |y \right |=e^{\ln(\left |x \right |)+k}=e^{\ln(x)}\cdot e^k\\\\ \left |y \right |=\left |x \right |\cdot C\qquad C>0\\\\\\ y=Cx\\& 2=C\cdot 3\\& C=\frac{2}{3}\\ y=\frac{2}{3}x \end{array}\end{array}


Svar #3
04. januar 2021 af studineM

Tusind tak! Det er rigtig godt forklaret:D 


Svar #4
04. januar 2021 af studineM

Er det egentlig muligt at jeg kan få hjælp til denne? Jeg skal bestemme løsningen til denne differentialligning, men er lidt i tvivl:/

y' = y^2


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. januar 2021 af mathon

Opret en ny tråd med opgaven i #4.


Svar #6
04. januar 2021 af studineM

Modtaget:D


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.