Matematik

terningekast hjælp

15. januar 2021 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, kan nogen hjælpe mig med denne opgave. Jeg kan f.eks. bruge kommandoerne BinomialPdf og BinomialCdf men er ikke helt sikker


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Mon ikke du skal benytte at X=antal seksere er binomialfordelt med p=1/6 og n=6 og du så skal finde P(X=1)+P(X=3)+P(X=5)?


Svar #2
15. januar 2021 af Ladora (Slettet)

har fundet det til at være 45.6%


Skriv et svar til: terningekast hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.