Matematik

hjælp

19. januar 2021 af dinaaadad - Niveau: A-niveau

en der ka hjælpe med følgende opgave??


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af mathon


Svar #2
19. januar 2021 af dinaaadad

Ved du hvordan man løser den?!


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2021 af mathon

    \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 10}\\& \textbf{a)}\\&& \begin{array}{lllll} F(x)=\left (x\ln(x)-x \right )-x^3+10x+k\\\\& 20=1\cdot \ln(1)-1-1^3+10\cdot 1+k\\\\& 20=1\cdot 0-1-1+10+k\\\\& 20=8+k\\\\& k=12\\\\ F(x)=x\ln(x)-x-x^3+10x+12 \end{array} \end{array}


Svar #4
19. januar 2021 af dinaaadad

ved du hvordan man gør på nspire, det ville være så hjælpeligt! please


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 10}\\& \textbf{a)}\\&& \begin{array}{lllll} \textup{Define }f(x)=\ln(x)-3x^2+10\qquad x>0\\\\ \textup{Define }g(x)=\int f(x)\;\mathrm{d}x +k\qquad \textup{her defineres stamfunktionerne}\\\\ \textup{solve}\left (g(1)= 20,k \right )\qquad \qquad \qquad \! \textup{her beregnes }k \end{array} \end{array}


Svar #6
19. januar 2021 af dinaaadad

Kan du tjekke mine andre tråder?


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.