Matematik

mat aflevering

21. januar 2021 af Carolineshm - Niveau: B-niveau

Hej er der en som kan hjælpe mig med denne opgave 2 b?


Svar #1
21. januar 2021 af Carolineshm

Og denne her skal jeg også have hjælp til


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2021 af janhaa

#0

Hej er der en som kan hjælpe mig med denne opgave 2 b?


f ' = 4x^3-5\\ f'(2)=27


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2021 af janhaa

#1

Og denne her skal jeg også have hjælp til

a)

f(60) =...


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2021 af UCL (Slettet)

Nu følger jeg også lige med i den her opgave for jeg har også brug for at blive bedre til det her emne . Janhaa #2 skriver du at f’(2) er = 27 , hvordan kommer jeg frem til det udefra opslag #0

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. januar 2021 af mathon

              \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{Opgave 10} \\&\textbf{a)}\\&& \textup{Define }f(x)=\frac{1834}{1+5.733\cdot e^{-0.041x}}\\\\&&\qquad f(60)=?\\\\ &\textbf{b)}\\&& \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(f(x))\\\\&&\qquad g(60)=?\\\\\\&& \textup{Betydning:}\quad \textup{befolkningstilv\ae ksten pr. \aa r i \aa r }2010 \end{array}


Skriv et svar til: mat aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.