Matematik

hjælp

02. februar 2021 af victorgreen - Niveau: 7. klasse

hvordan laver jeg en uforkortelig brøk ud af 

a:10%= 

25%

80%=

70%

5%

250%


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2021 af Quarr

Hej Victor,

a)

10%=10/100 =1/10,   1/10 er uforkortelig da du ikke kan forkorte den mere.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2021 af mathon

a:10% = \small \frac{10}{100}=\frac{1}{10}

25% = \small \frac{25}{100}=\frac{1}{4}

80% =\small \frac{80}{100}=\frac{8}{10}=\frac{4}{5}

70% = \small \frac{70}{100}=\frac{7}{10}

5% = \small \frac{5}{100}=\frac{1}{20}

250% = \small \frac{250}{100}=\frac{25}{10}=\frac{5}{2}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.