Matematik

Binomial

02. februar 2021 af math082r (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, jeg har denne opgave (vedhæften) og jeg ved ikke hvordan jeg skal løse b og c (jeg har løst a med aflæsning af grafen) 

jeg håber im der nogen der kunne hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2021 af janhaa

b)

\bar X=0,1+0,15*2+0,35*3+0,2*4+0,2*5


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2021 af AMelev

                         
NB! Der er vist ikke tale om en binimialfordeling, men bare en almindelig  stokastisk variabel

b) Se din formelsamling side 30 (180) - (182)

c) P(X ≥ 3) = P(X = 3) + P(X = 4) + P(X = 5) eller alternativt
   P(X ≥ 3) = 1 - P(X ≤ 2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2021 af janhaa

c)

P(X\geq 3)=0,35+0,2*2


Skriv et svar til: Binomial

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.