Matematik

Differentialligninger

05. februar 2021 af Morten20 - Niveau: A-niveau

Hej derude, håber i kan hjælpe mig med at løse den opgave, hvor emnet er differentialligninger, men ved ikke helt hvordan man gør.

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. februar 2021 af mathon

                       \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\&& \frac{\mathrm{d} A}{\mathrm{d} t}=0.02\cdot \left ( 300-75 \right )\\\\ \textbf{b)}\\& \textup{Model}_1\textup{:}&A(t)=-225\cdot e^{-0.02\cdot t}+300\\\\& \textbf{L\o s:}&200=-225\cdot e^{-0.02\cdot t}+300\\\\ \textbf{c)}\\& \textup{Model}_2\textup{:}&A(t)=C\cdot e^{-k\cdot t}+250\\\\&&& \begin{matrix} 50=C\cdot e^{-k\cdot 0}+250\\ 120=C\cdot e^{-k\cdot 30}+250 \end{matrix}\\\\& \textup{L\o s de}&\textup{to ligninger mht }&\textup{de ubekendte }C\textup{ og }k. \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.