Matematik

bestem tallene n og p ( uden hjælpemidler)

06. februar 2021 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej sidder med en opgave som jeg ikke helt ved om jeg har lavet rigtig? 

opgaven er vedhæftet 

jeg har fået 

p= 3/5 fordi det er 3 ud af 5 er kvinder 

n= 10% * 600 = 60 ? 


Svar #1
06. februar 2021 af sandrai

hov glemte at vedhæfte opgaven. den kommer her :-) 

Vedhæftet fil:6b-8.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2021 af AMelev

                        

OK!


Skriv et svar til: bestem tallene n og p ( uden hjælpemidler)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.