Matematik

Differantialregning

07. februar 2021 af Ehhdbjbd - Niveau: B-niveau

Kan I hjælpe mig med at finde differantilkvoffienten for ??(??)=5??+2∗3??

Mvh


Svar #1
07. februar 2021 af Ehhdbjbd

hov, f(x)=5x+2*3x


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2021 af MandenMedMangeHatte

Hvad er en "differantilkvoffienten"?


Svar #3
07. februar 2021 af Ehhdbjbd

Differentialkvotienten*


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2021 af MandenMedMangeHatte

Brug at


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2021 af ringstedLC

Hvis ikke du har skrevet forskriften forkert op, kan den reduceres.


Svar #6
07. februar 2021 af Ehhdbjbd

Har skrevet den som den står i opgaven, hvordan reduceres?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. februar 2021 af MandenMedMangeHatte

Du kan reducere den til f(x) = 11x


Skriv et svar til: Differantialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.