Matematik

hjælp til opg

24. februar 2021 af pleasesaveme - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der ved hvordan jeg løser opgave b+c på Nspire?


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. februar 2021 af AMelev

                       
Du har vel defineret n(t) := .......? Ellers gør det.

b) Løs ligningen n(t) = 1200 mht. t med solve. 
solve(n(t)=1200,t)

c) \frac{d}{dt}(n(t))|t =200 eller definer N'(t) =  dn(t):=\frac{d}{dt}(n(t)) og beregn derefter dn(200)
Vær obs, at Nspire ikke forstår n'(t), så derfor har jeg valgt navnet dn(t) (differentieret n(t)). 


Skriv et svar til: hjælp til opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.