Fysik

Aktivitet

24. februar 2021 af megadoom123 - Niveau: B-niveau

Opgaven driller lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2021 af mathon

Hvad "driller"?


Svar #2
24. februar 2021 af megadoom123

bestemmelsen af henfaldskonstanten, ved ikke hvorvidt halveringstiden skal indsættes i år eller sekunder.


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2021 af mathon

      \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& k=\frac{\ln(2)}{432.2\;\textup{\aa r}}=5.082\cdot 10^{-11}\;s^{-1} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. februar 2021 af mathon

      \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& A=k\cdot N\\\\& N=\frac{1}{k}\cdot A\\\\& N=\frac{1}{5.082\cdot 10^{-11}\;s^{-1}}\cdot \left (37\cdot 10^3\;s^{-1} \right )=7.28\cdot 10^{14} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. februar 2021 af mathon

      \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{c)}\\& m= n\cdot \left (241.0568\;\frac{g}{mol} \right )=\left ( \frac{7.28\cdot 10^{14}}{6.022\cdot 10^{23}\;mol^{-1}} \right )\cdot \left (241.0568\;\frac{g}{mol} \right )=0.291\;\mu g \end{array}


Skriv et svar til: Aktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.