Matematik

Retningsvektor

26. februar 2021 af 1234skoleelev - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg retningsvektoren udfra denne parameterfremstilling 

Kan det passe et én af dem er (2,0)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2021 af peter lind

nej Du kan også skrive parameterfremstillingen som (x, y) = (-3, 2) + (2, -1) *t


Svar #3
26. februar 2021 af 1234skoleelev

#2

nej Du kan også skrive parameterfremstillingen som (x, y) = (-3, 2) + (2, -1) *t

Jeg kan bare ikke helt gennemskue hvordan jeg kan finde en retningsvektor udfra det


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2021 af peter lind

En parameterfremstilling er givet ved r(t) = a + v*t hvor v er retningsvektoren


Svar #5
26. februar 2021 af 1234skoleelev

Kan det passe at det er (2,-1)


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2021 af peter lind

ja


Svar #7
26. februar 2021 af 1234skoleelev

Mange tak!


Skriv et svar til: Retningsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.