Matematik

Bestem linjens ligning

01. marts 2021 af Duksedreng - Niveau: B-niveau

Jeg sidder lige nu fast med opgave B) som er med hjælpe midler, men ved ikke hvordan jeg skal ændre ligningen til at passe. Håber i kan hjælpe. Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Screenshot_33.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2021 af janhaa

hvilken  circel?


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2021 af janhaa

y=\frac{x}{7}+\frac{17}{7}


Svar #3
01. marts 2021 af Duksedreng

Hej Janhaa, der er tale om en cirkel med centrum i C(1,-1) med radius 5


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. marts 2021 af janhaa

(x-1)^2+(y+1)^2=5^2

(x-1)^2+(\frac{x}{7}+\frac{17}{7}+1)^2=5^2\\ etc...


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. marts 2021 af janhaa

som gir:

x= -3, x = 4

y = 2, y = 3

intersections:

(-3, 2) og

(4, 3)


Svar #6
01. marts 2021 af Duksedreng

Mange mange tak for formlerne.


Skriv et svar til: Bestem linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.