Matematik

Differentialregning- tangent

04. marts 2021 af louise2214 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe det haster!!

Vedhæftet fil: tangent.docx

Svar #1
04. marts 2021 af louise2214

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2021 af mathon

Differentier først.


Svar #3
04. marts 2021 af louise2214

#2

Differentier først.

har gjort det men kan ikke komme videre


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2021 af mathon

           \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Linjeelement:}&\left ( 1,2;-5 \right ) \\\\ \textup{Tangentligning:}\\ \textup{i }(1,2)\textup{:} &y-2=-5\left ( x-1 \right )\\\\& y-2=-5x+5\\\\& y=-5x+5+2\\\\\\& y=-5x+7 \end{array}


Svar #5
04. marts 2021 af louise2214

K


Skriv et svar til: Differentialregning- tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.