Matematik

Integralregning

07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er svaret til denne opgave?:

F(x)=-\frac{2x^3}{3}+2x=0

Eller er det forkert løst? I så fald hvordan skal det løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2021 af mathon

           \small F(x)=-\frac{2x^3}{3}+2x+12


Svar #2
07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Tak. Det forklarede den fejl, jeg lavede!


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2021 af ringstedLC

#0: Stamfunktionen F ≠ 0.

\begin{align*} F(x) &= -\frac{2x^3}{3}+2x+k \\ F(3)=0 &= -\frac{2\cdot 3^3}{3}+2\cdot 3+k \\ k &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.