Matematik

Differantialregning

10. marts 2021 af Ehhdbjbd - Niveau: B-niveau

Hej har vesfæftet en opgave. Håber I kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2021 af mathon

          \small \small \small \begin{array}{lllll} &f{\, }'(x)=\frac{-6\cdot(x^2+10)^2- \left (-6x\cdot 2\left ( x^2+10 \right ) \cdot 2x \right )}{(x^2+10)^4}=\frac{-6\left ( x^2+10 \right )\cdot \left ( x^2+10 -4x^2\right )}{\left ( x^2+10 \right )^4}=\frac{6(3x^2-10)}{\left ( x^2+10 \right )^3}\\\\ \textup{Aftagende f}\\ \textup{kr\ae ver bl.a.:}\\& f{\, }'(x)=\frac{6(3x^2-10)}{\left ( x^2+10 \right )^3}<0\textup{ ...} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2021 af StoreNord

Mathon.
Dit svar er alt for tungt at åbne for min browser, Firefox.
Sådan er det ofte med dig.     :-)


Skriv et svar til: Differantialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.