Matematik

Differentialregning

10. marts 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe, tak?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2021 af janhaa

f ' (x) = 0

decreasing function for:

-\sqrt{\frac{10}{3}}<x<\sqrt{\frac{10}{3}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2021 af mathon

          \small \small \small \small \begin{array}{lllll} &f{\, }'(x)=\frac{-6\cdot(x^2+10)^2- \left (-6x\cdot 2\left ( x^2+10 \right ) \cdot 2x \right )}{(x^2+10)^4}=\frac{-6\left ( x^2+10 \right )\cdot \left ( x^2+10 -4x^2\right )}{\left ( x^2+10 \right )^4}=\frac{6(3x^2-10)}{\left ( x^2+10 \right )^3}\\\\ \textup{Aftagende f}\\ \textup{kr\ae ver bl.a.:}\\& f{\, }'(x)=\frac{6(3x^2-10)}{\left ( x^2+10 \right )^3}<0 \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.