Matematik

φ

18. marts 2021 af maria2016 - Niveau: A-niveau

Hej hvordan kan man udlede konstanten φ, håber i kan hjælpe med :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2021 af PeterValberg

Du er simpelthen nødt til at give os hele opgaveteksten...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
18. marts 2021 af maria2016

Der står kun hvordan kan man udlede og undersøge konstanten φ. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2021 af PeterValberg

Nu bliver φ jo brug til mange forskellige ting, fx i el-branchen
bliver φ brugt om faseforskydningsvinklen....hvad er sammenhængen
i dit tilfælde?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2021 af peter lind

vedlæg dog hele opgaven som billed, billedfil eller pdf fil


Svar #5
18. marts 2021 af maria2016

Det er en SRP spørgsmål hvor der står redegør for det gyldne snit i forbindelse med deling af et linjestykke. Herunder skal du udlede og undersøge konstanten ??. Du skal dertil redegøre for den logaritmiske spiral. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2021 af StoreNord


Svar #7
18. marts 2021 af maria2016

Ja helt korrekt #6 


Svar #8
18. marts 2021 af maria2016

Men er bare lidt itvivl hvordan jeg skal udlede den 


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. marts 2021 af janhaa

#8

Men er bare lidt itvivl hvordan jeg skal udlede den 


x^2-x-1=0\\ x>0\\ \\x=\frac{1}{2}(1+\sqrt{5})=\phi


Svar #11
18. marts 2021 af maria2016

Super tak, kan du måske give en forklaring :) 


Brugbart svar (0)

Svar #12
18. marts 2021 af AMelev

\frac{a+b}{a}=\frac{a}{b}\Leftrightarrow 1+\frac{b}{a}=\frac{a}{b}
Sæt \frac{a}{b}=\varphi og løs ligningen mht. φ. Udnyt,at  \frac{b}{a}=\frac{1}{\frac{a}{b}}


Brugbart svar (0)

Svar #13
18. marts 2021 af janhaa

#11

Super tak, kan du måske give en forklaring :) 


\frac{x}{1}=\frac{1}{x-1}\\ \\x^2-x=1\\ \\x^2-x-1=0


Skriv et svar til: φ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.