Matematik

Om vækstegenskaber

20. marts 2021 af Alrighty - Niveau: B-niveau

ek=a

Dvs. at e-2=a

Samtidig er a^{n}=\frac{1}{a^{n}}

Men hvordan kan e^{-2}=a=\frac{1}{e^{2}} ? Formlen ovenfor gælder jo for an og a-n og ikke ek?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2021 af oppenede

Hvor har du fra at
a^n=\frac{1}{a^n}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2021 af Anders521

#0 Hvad har det du skriver at gøre med vækstegenskaber?


Svar #3
20. marts 2021 af Alrighty

#1 ops, det er a-n til venstre for lighedstegnet


Skriv et svar til: Om vækstegenskaber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.