Matematik

I et koordinatsystem er givet vektorerne

21. marts 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan løser jeg denne opgave?

Vedhæftet fil: 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2021 af peter lind

Brug at a·b = 0 Det liver en andengradsligning i t


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2021 af PeterValberg

Der gælder:

\vec{a}\cdot\vec{b}=0 \quad \Leftrightarrow \quad \vec{a}\perp\vec{b}

\vec{a}\cdot\vec{b}=\binom{t}{5}\cdot\binom{t-3}{-b}=t\(t-3)+b\cdot(-5)=...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2021 af mathon

Der gælder:

\vec{a}\cdot\vec{b}=0 \quad \Leftrightarrow \quad \vec{a}\perp\vec{b}

\small \vec{a}\cdot\vec{b}=\binom{t}{5}\cdot\binom{t-3}{-2}=t\cdot(t-3)+5\cdot(-2)=0


Skriv et svar til: I et koordinatsystem er givet vektorerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.