Matematik

Fourierrække

20. april 2021 af milledtu - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Nogen der kan hjælpe med at beregne følgende? Uden brug af maple

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2021 af Soeffi

#0. Indsætter billede:...


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2021 af Soeffi

#0. Rækken er geometrisk:...

\sum_{n=1}^{\infty}\left ( \frac{1}{2^n}\cdot (-1)^n \right )=\sum_{n=1}^{\infty} (-0,5)^n =\sum_{n=0}^{\infty} (-0,5)^n -1=\frac{1}{1-(-0,5)}-1=

\frac{2}{3}-1=-\frac{1}{3}


Skriv et svar til: Fourierrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.