Matematik

Reducér

21. april 2021 af KristinaAndersen66 - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg skal reducere udtrykket

(a+b)^2-2ab

men jeg kan ikke rigtig komme i gang.

De går vel ikke bare ud med hinanden og dermd giver 0?

Mon én herinde kan hjælpe?

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2021 af PeterValberg

(a+b)^2-2ab =(a+b)(a+b)-2ab=a^2+b^2+2ab-2ab=....

Kend dine kvadratsætninger (se eventuelt < LINK >

Måske denne video < LINK > om reduktion kunne være en hjælp også

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. april 2021 af KristinaAndersen66

Tak, Peter! :-D


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.