Matematik

Hjælp til parameterfremstillinger

24. april 2021 af Duksedreng - Niveau: B-niveau

I mit nuværende forløb har jeg om vektorer og funktioner, Men har været fraværende og missede lektionen om parameterfremstillinger og er nu lost. Håber nogle kan hjælpe.

Billede vedhæftet af opgave

Vedhæftet fil: Screenshot_61.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2021 af mathon

     a)
            Når linjerne er ortogonale er linjernes retningsvektorer ortogonale


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. april 2021 af mathon

                \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& \textup{solve}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} 3k\\-3 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} k-2\\3 \end{bmatrix} \right ) =0,k\right )\\\\\\ \textbf{b)}\\&& l\textup{:}\quad \textup{dotP}\left (\begin{bmatrix} 3\\3k \end{bmatrix},\begin{bmatrix} x+2\\y-4 \end{bmatrix}\right) =0 \\\\\\&& m\textup{:}\quad \textup{dotP}\left (\begin{bmatrix} -3\\k-2 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} x+2\\y-4 \end{bmatrix}\right) =0 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. april 2021 af takursula11

#3

                \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& \textup{solve}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} 3k\\-3 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} k-2\\3 \end{bmatrix} \right ) =0,k\right )\\\\\\ \textbf{b)}\\&& l\textup{:}\quad \textup{dotP}\left (\begin{bmatrix} 3\\3k \end{bmatrix},\begin{bmatrix} x+2\\y-4 \end{bmatrix}\right) =0 \\\\\\&& m\textup{:}\quad \textup{dotP}\left (\begin{bmatrix} -3\\k-2 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} x+2\\y-4 \end{bmatrix}\right) =0 \end{array}

hej, Mathon kan du hjælpe mig med min opgave? :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. april 2021 af mathon

#4
         se
                 https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2011039


Skriv et svar til: Hjælp til parameterfremstillinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.