Matematik

akut .

28. maj 2021 af NANAA1992 - Niveau: C-niveau

hjælp til b og c

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll}\small \textbf{b)}\\& 4.0=f(0)\quad \textup{betyder at}& \textup{der er 4000 smittede pr. 1.feb.}\\\\& \textup{fremf\o ringsfaktoren }&1.07=1+r\quad\textup{er konstant}\\& \textup{hvorfor}\\&& r=\left (1.07-1 \right )=0.07=7\%\quad \textup{er konstant}\\\\& \textup{antallet af smittede }\\& \textup{vokser hver dag med:}\\&& 7\% \textup{ af det aktuelle antal smittede.}\\\\& \textup{Da hver dags}&\textup{antal smittede hele tiden stiger, er }7\%\\&& \textup{heraf naturligvis \textbf{ikke} konstant (det samme).} \end{array}


Skriv et svar til: akut .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.