Matematik

kapitalfremskrivning

31. maj 2021 af nutellaelsker - Niveau: C-niveau

hvordan finder man x som denne på begge sider?

12480*1,018x = 14890 * 1,012


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. maj 2021 af mathon

                   \begin{array}{lllllll}&& \frac{1.018^x}{1.012^x}=\frac{14890}{12480}\\\\&& \left (\frac{1.018}{1.012} \right )^x=\frac{14890}{12480}\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: kapitalfremskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.