Privatlærer

Søger privatlærer til matematik

18. august 2021 af Valentin90 - Niveau: C-niveau
Hej alle (og mest dem der er rigtig gode til matematik!) Jeg har brug for hjælp og ikke snyd Jeg har HF som fjernundervisning og matematik på Cniveau og skal arbejde mig op på B. Ligninger, grafer med ligninger, brøk udregning (brøk med plus minus osv) Jeg forstår det til et vis punkt og så alligevel ikke for når jeg står overfor nogle af de “store” regnestykker så går min udregning ikke op. Jeg vil så gerne forstå og have det under huden hvordan man gør så det bliver rigtigt hver gang og jeg ved hvad jeg skal gøre ved hvert regnestykke . Så jeg finder X og Y hver gang foreksempel osv osv .. Nogle der har tid og overskud? Jeg vil være så taknemmelig !!! Kontakt mig gerne via mail : [email protected] TAK !!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2021 af Viderekem (Slettet)

Hvad vil du betale i timen ?


Svar #2
18. august 2021 af Valentin90

Altså det er ikke en privat lærer jeg søger. Jeg har ikke skrevet den overskrift. Hvis jeg skal betale for noget som helst så kan jeg ligeså godt betale for at få det lavet jo. Men så har jeg et problem til eksamenerne. Jeg har brug for hjælp til at få det forstået HELT så jeg ikke har brug for mere hjælp.. ikke en der kan hjælpe mig med ALT som en lære

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2021 af Moderatoren

Ok, du har formuleret dig lidt uklart. Hvis du vil have Studieportalen på mail, så tænker jeg, at det er MEGET smartere bare at bruge Studieportalen. På den måde får du mange, mange flere hjælpere end 1 person. 

Hjælperne på Studieportalen ønsker også ofte at hjælpe på Studieportalen – medmindre, at der er tale om et job som privatlærer.


Svar #4
19. august 2021 af Valentin90

Okay tak .

Skriv et svar til: Søger privatlærer til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.