Matematik

Rektangeltallet

24. august 2021 af Fahad2700 - Niveau: 7. klasse

Hej 

Er der nogen der kan fortælle mig, hvad rektangelnummeret er for 1-10??? Da jeg har prøvet i lang tid og ikke kan løse opgaven.

Mvh Fahad


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2021 af Soeffi

#0. Du har lavet tre tråde med samme spørgsmål. Prøv at nøjes med en!

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2019747

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2019764.

#2.: Ja. men man skal kende de andre for at besvare spørgsmålet.


Svar #2
24. august 2021 af Fahad2700

Ja,  jeg ønsker at bruge denne tråd.......


Svar #3
24. august 2021 af Fahad2700

ok, jeg fandt de første 7 som er: 2,6,12,20,22,26 og 30 

Kan du hjælpe med at finde de sidste 3???...

Jeg mangler de sidste 8,9 og 10...


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2021 af Soeffi

#3. Hvordan fandt du dem?


Svar #5
24. august 2021 af Fahad2700

Ved at tegne dem i geogebra, derefter finde arealet i tegningen i geogebra......


Svar #6
24. august 2021 af Fahad2700

Er der nogen der kan hjælpe???....


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. august 2021 af Soeffi

#6. Tallene er ikke helt rigtige:...
n     rektangeltal
1      1·2 = 2
2      2·3 = 6 
3      3·4 = 12
4      4·5 = 20
5      5·6 = 30
6      6·7 = 42
7      7·8 = 56


Svar #8
24. august 2021 af Fahad2700

ok mange tak, men er disse rigtige, som jeg har vedhæftet??


Skriv et svar til: Rektangeltallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.