Matematik

isoler f

27. august 2021 af nutellaelsker - Niveau: B-niveau

Hej jeg ved hvad isolere går ud på. Her skal jeg finde F men hvordan kan jeg gøre det hvis der ikke står hvad C er? Hjælp tak :-) 


Svar #1
27. august 2021 af nutellaelsker


Svar #2
27. august 2021 af nutellaelsker

her har jeg selv forsøgt hvor jeg så også har kigget på et andet eksempel (til venstre) og prøvet at gøre det samme men uden held. Dog ved man også hvad vægten er (altså de 250 kg) hvilket man ikke gør med temperaturen C i denne opgave jeg har at gøre med.


Svar #3
27. august 2021 af nutellaelsker

her har jeg selv forsøgt hvor jeg så også har kigget på et andet eksempel (til venstre) og prøvet at gøre det samme men uden held. Dog ved man også hvad vægten er (altså de 250 kg) hvilket man ikke gør med temperaturen C i denne opgave jeg har at gøre med.



Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2021 af MountAthos

Til # 3

F skal stå alene på den ene side af lighedstegnet . Læg + 32 til på begge sider, så får du F isoleretC

C · 1,8 = F -32

C · 1,8 + 32 = F + 32 - 32

C · 1,8 + 32 = F

20º C = 68º F , passer det med ligningen ?


Svar #5
27. august 2021 af nutellaelsker

ahh ok men hvor får du at det er C er 20º  og at F er 68º ? :-) 


Svar #6
27. august 2021 af nutellaelsker

eller sorry mener hvordan får du C til at være 20º? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2021 af MountAthos

Til # 6

Det var en tilfældig valgt temperatur

Prøv selv at indtaste forskellige værdier på denne hjemmeside

https://www.metric-conversions.org/da/temperatur/celsius-til-fahrenheit.htm


Svar #8
27. august 2021 af nutellaelsker

ahh ok tak. Det giver mening :-) 


Skriv et svar til: isoler f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.